mandag den 30. december 2013

Tiramisu - godt nytår!

tiramisu
Tiramisu klar til køl.
Så er vi kommet til årets sidste dag. Dagen før dagen står den lige på et par forberedelser, som fx at være ude at handle med det, der føltes som resten af Danmarks befolkning og alle tre børn af egen familie... Det gik faktisk rigtig fint :-) Og nu er desserten færdig, eller den mangler bare lige pynten i form af kakao, men ellers er tiramisuen klar til indtagelse. Den sidste dessert i 2013.

Første gang jeg skulle lave denne skønne desert, fik jeg et godt fif af en god veninde. Det vil jeg gerne give videre i forhold til at lave en tiramisu, hvor alle ladyfingers er ens i konsistens og smag efter en nat på køl. Hemmeligheden er en pipette. Når du bruger den, så får ladyfingers lige meget kaffe og masala. Jeg giver et strøg masala og to strøg med meget stærk instantkaffe. Og så skal den bare stå til næste dag - værsgo' og rigtig godt nytår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar