Drømmemuffins med dobbelt op af sukker og smør på toppen | . |
Brug til 12 muffins og en lille/mellemstor bradepande alt efter hvor tyk bunden skal være:
450 g. rørsukker
6 æg
korn fra 1 vanilijestang
375 g. hvedemel
4½ tsk bagepulver
125 g. smør
3 dl sødmælk
Top
200 g. smør
150 g. kokosmel
300 g. brun farin
125 g. muscovadosukker
1 dl sødmælk
Tænd ovnen på 190 gradet varmluft.
Pisk sukker og æg luftige.
Tilsæt vamijle.
Sigt mel og bagepulver ned i en skål og sigt det bagefter over i de piskede æg.
Smelt smøret og hæld mælken i. Kom det i resten af dejen.
Fyld muffinsformene halvt op og bag i 20 min. Kom resten af dejen i en passende form, som også bages i 20 min.
Imens laves fyldet eller topping til kagen. Kom det hele i en gryde og vamr det op, mens du hele tiden rører i det. Tag af varmen.
Tag nu kagen ud af ovnen og skru op for varmen til 220 grader. Kom fyldet på kagerne og bag dem i yderligere 5 min.
Go' fornøjelse :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar