tirsdag den 29. april 2014

Drømmemuffins

drømmemuffin, kage, muffin, muffins,
Drømmemuffins med dobbelt op af sukker og smør på toppen.
Vi har eksperimenteret lidt op til dagens fødselsdag. Denne gang fik det ud over drømmekagen, som kom i muffinsforme og fik justeret lidt på fyldet øverst, så der til en hel portion sukker og smør er det halve kokosmel. det resultat er på billedet, og som det ses, så flyder den lidt mere, men er ikke dårlig .-)

Brug til 12 muffins og en lille/mellemstor bradepande alt efter hvor tyk bunden skal være:

450 g. rørsukker
6 æg
korn fra 1 vanilijestang
375 g. hvedemel
4½ tsk bagepulver
125 g. smør
3 dl sødmælk

Top
200 g. smør
150 g. kokosmel
300 g. brun farin
125 g. muscovadosukker
1 dl sødmælk

Tænd ovnen på 190 gradet varmluft.

Pisk sukker og æg luftige.
Tilsæt vamijle.
Sigt mel og bagepulver ned i en skål og sigt det bagefter over i de piskede æg.
Smelt smøret og hæld mælken i. Kom det i resten af dejen.
Fyld muffinsformene halvt op og bag i 20 min. Kom resten af dejen i en passende form, som også bages i 20 min.

Imens laves fyldet eller topping til kagen. Kom det hele i en gryde og vamr det op, mens du hele tiden rører i det. Tag af varmen.

Tag nu kagen ud af ovnen og skru op for varmen til 220 grader. Kom fyldet på kagerne og bag dem i yderligere 5 min.

Go' fornøjelse :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar