Biscotti med nødder og tørrede bær. |
Brug til 30 stk
125 g hvedemel eller ølandshvede for en lidt grovere kage
125 g rørsukker
1 tsk bagepulver
skallen af 1 revet citron eller 2 lime
2 æg
100 g tørrede bær - gerne forskellige eller bare din yndlings
90 g nødder - gerne forskellige
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader.
Bland alle de tørre ting med revet citronskal og tilsæt æggene. Saml dejen og kom nødder og bær i.
Del dejen i to og rul dem hver især ud til en pølse i samme længde som din bageplade og mas dem derefter lidt flade så de får biscottiformen.
Bag de to stænger i ca 25 eller til de har fået lidt farve.
Lad dem køle af på bageplade i nogle minutter og skær dem herefter ud til biscotti. Bag dem igen 8-10 min.
Lad kagerne køle helt af på en rist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar