fredag den 9. januar 2015

Brunchdrys

Brunchdrys.
Elsker du en lækker drys til din brunch, så tror jeg, du vil være vild med denne her. Så kort kan det siges :-)

Brug:
1,5 dl valnøddeolie
3/4 dl flydende honning
6 dl havregryn
3 dl kokos
1,5 dl groft hakkede nødder - alt efter hvad du bedst kan lide

ca. 3 dl tørrede frugter og bær

Sådan gør du:
Varm ovnen op til 200 grader.
Bland olie og honning i en lille skål. Bland havregryn, kokos og nødder i en stor skål og hæld honning-olie-blandingen over. Vend det straks rundt, så alle havregrynene bliver fugtige. 

Hæld blandingen i en bradepande beklædt med papir og sæt det i ovnen. Det skal bage i ca. 20 minutter til havgrynene er gyldne, men husk at vende rundt i blandingen af og til ellers bliver det påbrædt :-)

Tag det ud af ovnen og lad det køle af inden du blander frugter og bær i.

Bliver det hele ikke spist med det samme, kan det opbevares i et lufttæt beholder op til 4 uger.

Go' appetit!



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar