Brunchdrys. |
Brug:
1,5 dl valnøddeolie
3/4 dl flydende honning
6 dl havregryn
3 dl kokos
1,5 dl groft hakkede nødder - alt efter hvad du bedst kan lide
ca. 3 dl tørrede frugter og bær
Sådan gør du:
Varm ovnen op til 200 grader.
Bland olie og honning i en lille skål. Bland havregryn, kokos og nødder i en stor skål og hæld honning-olie-blandingen over. Vend det straks rundt, så alle havregrynene bliver fugtige.
Hæld blandingen i en bradepande beklædt med papir og sæt det i ovnen. Det skal bage i ca. 20 minutter til havgrynene er gyldne, men husk at vende rundt i blandingen af og til ellers bliver det påbrædt :-)
Tag det ud af ovnen og lad det køle af inden du blander frugter og bær i.
Bliver det hele ikke spist med det samme, kan det opbevares i et lufttæt beholder op til 4 uger.
Go' appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar