søndag den 18. januar 2015

Madpandekager

Wraps madpandekager
Wraps eller madpandekager.
Et ret stort hit herhjemme er madpandekager eller hjemmelavede wraps. Alle kan lide dem, og de kan fyldes lige med det, som hver enkelt kan lide af kød og grønt.

Brug
60 g havregryn
7 ½ dl mælk
180 g hvedemel (evt. ølandshvede)
2 tsk. salt
5-6 æg
Evt. krydderurter - helst friske
Smør eller olie til stegning

Sådan gør du
Lad havregrynene trække i mælken ca 30 min., så de bliver bløde. Bland alle ingredienser sammen til en lind/tynd grød. Hos os laver vi nogle gange en børneudgave af disse wraps, hvor der er kun få hakkede krydderurter eller evt. tørrede, da de er mindre kraftige i smagen, men derer alligevel  noget smag i. Og så kan de voksne få med mere smæk på smagen.

Kom smør eller olie på en pande og bag pandekagerne.

Spises lune med rester fra dagen før, grønt, hummus og hvad du ellers lige har og har lyst til :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar