onsdag den 12. juni 2013

Skønne hyldeblomster

hyldeblomstsaft
Hyldeblomstsaft.
Årets første portion hyldeblomstsaft er lige på trapperne. Den skal lige stå en dag eller to mere, så kan der drikkes saft og/eller med hvidvin, laves mysli ristet i hyldeblomstsaft-koncentrat og fx gele til brug i desserter - mums.

Nu er sommeren for alvor skudt i gang for mig - og hvor jeg glæder mig til at fylde mit kommende viktualierum med dejlige sommerminder ;-)

I denne udgave af saften er der brugt:

20 hyldeblomstklaser
500 g. rørsukker
400 g. sukker
1 halv flaske citronkoncentrat
1 brev citronsyre
1 spsk. Atamon
Lidt over en liter kogende vand.

Så skal det hele bare blandes og røres i en gang imellem i 4-5 dage. Si blomsterne fra og bland op med vand eller brug i noget andet mad.

Nydes med benene oppe ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar