torsdag den 12. marts 2015

Fif til rugbrød

Fif til rugbrød sådan lykkes du med dit rugbørd
Rugbrød med krumme og blød indre.
Har du prøvet at bage rugbørd og fået brød ud af ovnen med varierende resultater? Så er her et par gode fif, som du kan prøve af og se om det ikke hjælper.

- Hæver dit rugbrød i køleskabet, så prøv at lade det stå på bordet og temperere på køkkenbordet, så det ikke kommer koldt ind i ovnen og 'får et chok'.

- Tag temperaturen på brødet. Det skal være 97 grader inde i midten, når du tager det ud. Kan du godt lide en god krumme, så tag brødet ud af formen de sidste ca 15 min.

For mit eget vedkommende, så lod jeg brødet på billedet hæve på køkkenbordet natten over og målte for første gang temperaturen. Ja, jeg er selv ret glad for resultatet og det er familien også - det blev spist ret hurtigt, og havde det ikke været godt, var responsen en anden :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar