tirsdag den 26. august 2014

Brombærmarmelade

Brombærmarmelade - klar til pandekager :-)
Skulle du stadig have lidt brombær i haven eller adgang til naboens, så kan jeg kun anbefale at få lavet marmelade af de skønne bær. Det er blandt andet fantastisk til pandekager!







Brug
750 g. brombær
1 dl vand (hvis du bruger frosne bær, skal du ikke bruge vand)
1-2 spsk. citronsaft
375 g. sukker
Rød melatin
Atamon

Sådan gør du
Skyl friske bær og kom dem i en gryde med vandog citronsaft. Og varm det langsomt op under låg til det begynder at safte. Lad det koge i 5-10 min. Det meste af sukkeret tilsættes og kog i endnu 10 min. Bland melatin og det sidste sukker, drys det i den kogende marmelade, imens du rører. Lad det koge op et par minutter.

Hæld det op på skollede og Atamon-skyllede glas og luk helt til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar